Описівенту

УКРАЇНСЬКЕ КОМУНІКАЦІЙНЕ АГЕНТСТВО CFC BIG IDEAS ОРГАНІЗОВУЄ ГЛОБАЛЬНИЙ ФОРУМ З ІНКЛЮЗІЇ

CFC Big Ideas, міжнародне комунікаційне агентство з офісами в Києві та Дубаї, анонсувало свій проєкт Global Inclusion Online Forum 2021, який відбудеться 20–27 травня 2021 року.

Global Inclusion Online Forum — найбільший захід в онлайн просторі такого типу, що має на меті зібрати разом провідних лідерів та експертів з питань різноманітності та інклюзії, HR-консультантів, власників бізнесу та топ-менеджерів, які прагнуть зробити свій бізнес більш інклюзивним. У 2020, Форум зібрав більше 2000 учасників зі всього світу і цьогоріч має на меті долучити 5000 глядачів. Подія триватиме цілий тиждень і складається з двох днів панельних дискусій, виступів і конкурсу стартапів, а після них — шести днів практичних воркшопів.

«У минулому більшість міжнародних заходів з різноманітності та інклюзії були ексклюзивними преміум-зібраннями лідерів думок та керівників цього напряму у найбільших корпораціях. У світлі подій в США в 2020, що створили великий резонанс у різних куточках світу, все більше і більше топ-менеджерів усвідомлюють необхідність поширення знань про різноманіття та інклюзію серед усіх підрозділів, департаментів, офісів та функціональних служб своїх корпорацій. Наш Форум має стати потужною глобальною платформою для найкращих практиків світу, що дозволить їм ефективно ділитися своїми знаннями з рештою корпоративного світу», — сказав Костянтин Грідін, партнер CFC Big Ideas та організатор Форуму.

Спікери Форуму — представники найбільших світових організацій, які займаються боротьбою за права людини та різноманітність. Минулого року до заходу долучилися представники UN Women, United Nations Foundation, International Labor Organization, The Wikimedia Foundation, Amazon, Bloomberg LP, Danone, Deloitte, EY, IBM, IKEA group, Pfizer, SAP, Sodexo, Wipro та інші. Цього року до Форуму приєднаються Стів Білт - генеральний директор Smile Brands, а також лідери GitLab, PWC, Forbes та інших компаній.

Теми Форуму обертаються навколо глобального впливу COVID-19, а саме ефекту, який він спричинив у сфері різноманітності та інклюзії. Як показує статистика, порівняно із загальносвітовим середнім показником, COVID-19 піддав недостатньо представленим групам набагато вищий ризик не тільки заразитися, але й зіткнутися з безробіттям. Минулорічний спалах руху Black Lives Matter та його беззаперечний вплив на американський і глобальний бізнес також будуть серед тем обговорення Форуму. Крім того, на Форумі спікери подискутують щодо побудови інклюзії за допомогою технологій, створення корпоративної культури без упередженості та дискримінації, руйнування стереотипів у практиці підбору та найму персоналу.

CFC Big Ideas — це міжнародне комунікаційне агентство з офісами в Дубаї (Об'єднані Арабські Емірати) та Києві (Україна). Створена в 2002 році як CFC Consulting, компанія змінила свою назву у 2018 році, зосередившись на реалізації великих міжнародних проєктів: міжнародних конференцій, презентацій інвестиційного потенціалу країн, спеціальних заходів та адвокаційних кампаній. За 18 років існування компанія організувала проєкти в більш ніж 40 країнах світу. Деякі найуспішніші проєкти, реалізовані під егідою Українського кризового медіа-центру, були нагороджені Бронзовим Канським Левом у 2017 році та Золотою премією SABRE у в категорії public affairs у 2015 році.

За додатковою інформацією звертайтесь до Анни Крис, керівника проєкту the Global Inclusion Online Forum, за адресою ak@cfcbigideas.com

Дізнатися більше сховати

Хто йде?

Всі відвідувачі
З Lviv
Друзі
Друзі(?)
Щоб побачити своїх друзів на заході, увійдіть через Facebook

Моїзустрічі

Завантажуйте мобільний додаток 2Event

Для організаторів та відвідувачів івентів:
  • Афіша подій та квитки онлайн
  • Список усіх відвідувачів
  • Знайомства та призначення зустрічей
  • Пошук попутників і співмешканців

Organizerinfo

3
івентів
3
відвідувачів

компанія: CFC Big Ideas

телефон:+380974615225

пошта:events@cfcbigideas.com

Переглянути сайт
Поділитись подією

Або надішліть запрошення своїм друзям.

Надіслати
Appointment
Meeting place:
  • Tables
  • Tables
  • Tables
  • Tables
  • Tables
  • Tables
  • Tables
Date:
Date:
Comment:

Підписатися на знижки і анонси

Місто, яке мене цікавить

  • Lviv
  • Kharkiv
  • Dnipro
  • Odesa
  • Kyiv
  • Lviv
  • Kharkiv
  • Dnipro
  • Odesa
  • Kyiv

Категорії

Chat
Aleksandra Mironova
Odessa
online
Aleksandra
22:16
Hey. Do you want to go with me to the speech of Architects?
Aleksandra
22:17
Hey. Yes of course. This is my favorite band. just tell me a little about yourself first
Aleksandra
22:18
ok)) give me a minute...
Aleksandra is typing . . .
У вас вже є квиток на цю подію?

Перед тим як створити план поїздки та переглядати доступний транспорт, будь ласка, придбайте квиток на подію

Я буду на цій події Купити квиток
Вхід
Новий користувач? Зареєструватись
Зареєструватись
Читати
Якщо у вас вже є акаунт на 2Event - будь ласка, залогіньтесь. Вхід
Скинути пароль
Create password
Майбутня функція
Ця функція з'явиться найближчим часом.
На головну
Вітаємо
Ви успішно підписались на анонси та знижки від 2event. Приєднуйтесь до нас і в соц. мережах
Error
Wrong email
На головну
Виберіть місто
Виберіть країну
Add to Gallery